Paradoxes of Universalism

Konferenssisivusto

Tilaaja: Eurostorie -huippuyksikkö

Tiedeagentuuri toteutti syksyllä 2020 Suomen Akatemian huippuyksikkö Eurostorielle viestintäprojektin. Projekti sisälsi viestintäpalveluita eri osa-alueilta kansainvälisen Paradoxes of Universalism -konferenssin toteuttamisen tueksi. Palvelu sisälsi seuraavat osa-alueet:

1) Kokonaisvaltainen visuaalinen ilme: ilme sisälsi graafikon suunnitteleman logon, väripaletin ja bannerikuvan sekä nettisivulle että konferenssin some-väylille (FB, Twitter, Instagram). Visuaalisella ilmeellä tehtiin konferenssin posterit (2 eri versiota), sekä some-mainos.

2) Videointi ja streemaus: tämä sisälsi etänä toteutettavan hybridikonferenssin streemauksen ja streemin yhdistämisen etänä osallistuvien puhujien zoom-yhteyksiin. Kaksi ja puolipäiväinen konferenssi työllisti täysipäiväisesti teknikon.


3) Jälkikäsittely: käsittely sisälsi neljän keynote-puhujan videon äänenkäsittelyn ja jälkieditoinnin (sisältäen tekstitysten tekemisen) ja logot videoihin, sekä videoiden tallennuksen toivottuun paikkaan ja muotoon. 

4) Tiedotus: tämä sisälsi toimittajakontaktit ennen tapahtumaa vaikuttajaviestinnän asiantuntijan johdolla mukaan lukien uutiskärkien etsimisen ja syöttämisen. Tiedotukseen kuului myös live-sometus ja mainostaminen tapahtuman aikana (FB, Twitter, Instagram).

Tutustu konferenssin sivuihin täältä.

“Erityisesti koimme hyödylliseksi Tiedeagentuurin visuaalisen ilmeen luomisen ja suunnittelun, yhteydenpidon toimittajiin ja ihan eniten teknisen avun: striimauksen, tallennuksen ja keynote-videoiden editoinnin & tekstittämisen – meiltä olisi mennyt ihan tajuttomasti työaikaa, jos olisimme tehneet tämän kaiken itse, eikä lopputulos olisi ollut yhtä hyvä.”

-Paradoxes of Universalism -konferenssin koordinaattori

OTA YHTEYTTÄ